Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Woning onderhoud

Uw wens is onze uitdaging

Maintain is gespecialiseerd in onderhoud aan woningen. Door onze vergaarde ervaring zijn wij een erkend partner bij diverse werkzaamheden in en om het huis.

Zo kunnen wij u ondersteunen bij het aanleggen van tuinen of onderdelen hiervan zoals het leveren en plaatsen van schuttingen en tuinhuizen, bestrating werkzaamheden en onderhoudscontracten.

Voor schilderwerkzaamheden bent u bij Maintain aan het juiste adres. Wij verzorgen zowel buiten- als binnen werkzaamheden, kunnen u helpen bij het spuiten, behangen en scannen van uw woning en bieden tevens onderhoudscontracten.

Ook voor kleine zoals timmerwerkzaamheden, tegel zet werkzaamheden, het plaatsen van dakramen en het leveren en leggen van vloeren bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast helpen wij u ook graag bij het leveren en plaatsen van radiatoren en leveren en aanbrengen van badkamer meubilair.

Maintain is een ervaren partij welke u van dienst kan zijn bij tal van onderhoudswerkzaamheden aan uw woning. Bij dit alles staat de wens van u als klant centraal.

Mocht u meer informatie wensen over de mogelijkheden, dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons op via onze contact pagina.